Tel: 06 45002657

martijn@auto-lab.nl

Motormanagement tuning

Performance //    Optimalisatie //     Eco /  

   

nog Meer rijplezier door optimalisatie

Meer rijplezier door optimalisatie

Software tuning is het opnieuw programmeren van de motorregeleenheid. Deze eenheid stuurt de motor van het voertuig aan. De motorregeleenheid is vanuit de fabriek geprogrammeerd volgens een door de fabrikant gekozen compromis tussen motorvermogen en koppel (trekkracht), brandstofverbruik en door Europese regelgeving opgelegde emissienormen. Door het veranderen van dit compromis en het herschrijven van de software kan het vermogen en koppel van de motor worden verhoogd. Dit geeft een beter rijgedrag, hogere prestaties of (indien gewenst) een economisch voordeel door bijvoorbeeld een snelheids- of vermogensbegrenzing. Gemiddelde waarden van 25-30% toename in vermogen en trekkracht zijn bij turbomotoren goed haalbaar.   

De specialisten bij AutoLab zijn Martijn van Ras en Thijs van Grinsven. Zij begrijpen als geen ander de moderne motorregelingen en passen de software binnen veilige marges aan, zodat u nog meer rijplezier aan uw auto beleeft. 

Prijzen:

Software tuning (Stage 1) Performance /// Optimalisatie // Eco / vanaf:

De Software van de motorregeleenheid wordt gelezen, aangepast en terug geschreven naar de motorregeleenheid. Er wordt altijd een back-up gemaakt van de originele software, zodat deze op verzoek kan worden teruggeplaatst. De back-up wordt door AutoLab opgeslagen en 5 jaar bewaard. Interesse of vragen over software tuning voor uw auto? Neem contact met ons op via mail of telefoon. Wij zijn u graag van dienst!

€ 275,-

Tuning Performance op maat (Stage 2, Stage 3): 

Aanvullend op de stage 1 tuning bieden wij diverse mogelijkheden in de vorm van stage 2 (in- en uitlaat toepassingen) voor een hoger rendament en / of stage 3 in de vorm van mechanische aanpassingen aan de motor een aandrijflijn. Dit is in de meeste gevallen maatwerk.

€ P.O.A

Diagnose, uitlezen voertuigstoringsgeheugen met rapportage:

Via de OBD poort wordt het voertuig benaderd en uitgelezen.

€ 35,-