Tel: 06 45002657

martijn@auto-lab.nl

Klanten aan het woord

We kunnen zelf wel vertellen waarom we geen gewoon autobedrijf zijn, maar eigenlijk kunnen onze klanten dat veel beter. Daarom laten we er hieronder een aantal aan het woord. Deze recensies zijn geformuleerd op het ANWB review platform. 

2016 Schouwing AutoLab rapportage

2019 Schouwing AutoLab rapportage

ANWB
Garage reviews

Lees hieronder verder!

Goede aanrader!

dannyvanrooy

Onlangs heb ik een mooie Golf VII gekocht bij Autolab die ik met grote tevredenheid heb mogen ontvangen. Het bedrijf heeft een zeer transparante uitstraling met daarbij ook nog eens een top service. Mede door de vriendelijke omgang heb ik met een gerust hart de aankoop kunnen afronden, waardoor ik deze garage zeker als aanrader kan benoemen.

Goede service en fijne communicatie.

Gielis

Normaliter bracht ik mijn auto elders heen, maar via via hoorde ik over AutoLab. Mijn auto had een servicebeurt nodig, dus hiervoor heb ik contact opgenomen met AutoLab. Eerst heb ik wat informatie opgevraagd, gezien ik me aan het oriënteren was waar ik mijn auto deze servicebeurt zou laten geven. Ik kreeg vrij snel antwoord terug met daarin de informatie welke ik had opgevraagd. 1 week later heb ik mijn auto naar AutoLab gebracht. Dezelfde middag kon ik mijn auto weer ophalen. Bij het ophalen lieten ze zien wat ze vervangen hebben en gaven ze uitleg wat ze gedaan hadden. Hij was zelfs ook helemaal gewassen (binnen en buiten). Volgend jaar ga ik zeker weer terug.

Goede service audi tt

Auditt

Ik heb een audi tt gekocht bij autolab. Het meezoeken van deze auto heb ik als prettig ervaren. Ben goed geholpen en heb eerlijk advies gekregen. Nu is mijn audi tt in onderhoud bij autolab. Dit ervaar ik als prettig. Ik kan altijd bellen of appen naar autolab met mijn problemen en het wordt zo snel mogelijk opgelost. Heel erg fijn bedrijf! Daarnaast is het merkbaar dat de medewerkers van autolab weten waar ze over praten.

Bekwaam vakman

roversgm

Martijn is specialist op gebied van BMW en dat blijkt. waar een ander er niet uitkomt weet Martijn het probleem te tackelen. Zeer tevreden over heldere communicatie en het maken van (prijs)afspraken. Denkt met de klant mee.

Vetrouwd en snel

Lux5411

Martijn kan zelfs een leek begrijpelijk uitleggen wat er aan de auto mankeert. Mijn oude Opel Corsa was daar in goede handen. Na een volledige Check up kan de auto er weer tegen aan. De monteurs hebben mijn reserve onderdelen binnen een mum van tijd vervangen. Alle boekjes worden netjes ingevuld en advies gegeven over de volgende pitstop. Ik blijf hier teruggaan!

Vakmensen

David

Duidelijk over de kosten en goede uitleg en het laten zien van de te vervangen onderdelen , kortom nette service en eerlijk over de auto . Tot de volgende keer !

Vriendelijke garage met super service

STJV

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Als twee leken kwamen wij binnen en snappen nu een stuk meer over onze auto. Duidelijk over prijzen en licht je over alles netjes in, niks gaat zonder overleg. Hier geef ik graag mijn geld aan uit!

Transparant, Innovatief, Efficient en ambitieus

Palbers

Anders dan anders. Auto-Lab beschikt over veel kennis en geeft openheid van zaken. Met alle vertrouwen heb ik mijn Volvo V40 daar achtergelaten, aangesloten bij de Bovag, dus verzekert van de fabrieksgratie, fijn om te weten. Alles prima geregeld en op orde. Hoog opgeleid en klaar voor de toekomst. Vooruitstrevend in automatisering, meekijken mag! Top. Keep up the good work.

Beter dan de dealer!

FreekvdB

Vanwege lekkage in het uitlaatsysteem en onrustig lopen van de motor ben ik met mijn v70 bij de Volvo dealer langs gegaan. Aldaar werd een diagnose gesteld en een bijbehorende prijsopgave gegeven. Gezien de hoge kosten die reparatie bij de dealer met zich mee zouden brengen en goede ervaringen met Autolab in het verleden, heb ik mijn V70 voor een 2nd opinion naar Autolab gebracht. Hier werden vlot de correcte diagnoses gesteld die voor een fractie van de prijs keurig werden hersteld!

Opleverwerkzaamheden

Erik

Autolab heeft voor de oplevering van mijn BMW Coupé o.a. een hardnekkige rammel aan het kachelhuis verholpen en de airbagmat in de passagierstoel vervangen. Martijn is zeer vriendelijk, kundig en communiceert uitstekend over de uitgevoerde werkzaamheden. 

Tevreden klant

Mark vd H

Open, duidelijke communicatie over onderhoud en aanschaf van een auto. Weet waar ze het over hebben, wel zo praktisch met alle electronica aan boord van een auto vandaag de dag. Snelle analyse, waar gevoel & ervaring wordt bevestigd door de meetresultaten! Kundig onderhoud, waar de kleine dingen ook worden meegenomen, welke een ander vaak laat liggen in onderhoud. Dit scheelt een hoop ergernis, als je na een reparatie weer terug mag. Kortom aanrader, wanneer je je auto degelijk onderhoud gunt en een goede auto wil kopen!

Duidelijkheid, betrokkenheid en vertrouwd!

Stijn74

Ook bij uitdagende klussen buiten het standaard werk(auto door bliksem getroffen) levert Autolab deskundig en vertrouwd advies. O.a. door het contact met de schade expert te verzorgen.

Betrouwbaar klantvriendelijk adres

Michel Teuwen,

Deskundig, zeer klantvriendelijk, goede prijs en uitstekende service. Naast prima advies worden afspraken netjes nagekomen. Absoluut een aanrader!

Niets dan lof

Ivo Tiemessen

Vakman, passie, plezier, betrokken. Gewoon goed voor uw auto.Ivo Tiemessen, 09 juni 2016

Kwaliteit

Bernard van der krabben

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf ik raad dit bedrijf dan ook echt aan iedereen aan!!

Een garage met Focus en Duidelijkheid

van Bakel

Autolab heeft tenminste focus op het probleem en lost het op met openheid van zaken. Ze zijn zeer kundig en geven je advies waar je wat aan hebt. Mijn Skoda Octavia had een EGR probleem en dit is vakkundig opgelost. Heldere Factuur en alle onderdelen die vervangen zijn liggen netjes op tafel.

De laatste hoop voor uw auto elektronica problemen

Dick Siebelink

Door het met hogedruk afspuiten van mijn Volvo in de motorruimte ontstonden er vele storingen/alarmen. Bij merk garage langs geweest en geen eensluidende conclusie en oplossingen. Toen van iemand vernomen, dat er in Oss een garage is die, ook voor collega's, alle problemen kan oplossen. Afspraak gemaakt en na een paar uur de oplossingen aangedragen. De reparatie in goed overleg gedaan en een heel stuk eenvoudiger en goedkoper dan de merk garage voorstelde. Een echte aanrader !!

Uiterst tevreden klanten

Joe Hill

Mijn zoon en ik hebben beiden een auto gekocht van Martijn bij autolab. We zijn bijzonder tevreden over het hele traject. Martijn werkt heel transparant. Beide auto's voldoen helemaal aan onze wensen. Ook mijn eerdere ervaring wat betreft reparaties onderhoud en periodieke keuringen zijn positief.

Professioneel en persoonlijk

s.van.vugt

Martijn is zeer deskundig, denkt graag met je mee, adviseert je waar nodig en stelt je als klant centraal. Daarnaast is de communicatie helder en transparant wat erg prettig is. Een echte professional.

Ervaring met Martijn van Ras / Autolab

Bartdeleeuw

Ervaring met Martijn is zeer positief. Martijn is zeer deskundig op alle vlakken van de autobranche. Oprechtheid staat bij Martijn hoog in het vaandel wat het gevoel van vertrouwen versterkt. Samengevat raad ik iedereen Autolab aan en ervaar mijn ervaring.

Autolab in Oss!

Reinier Wolf

Martijn van Ras is een echte auto liefhebber, dit gecombineerd met zijn hoge autotechniek opleiding en veel ervaring de ideale garage voor echt betrouwbaar advies en dienstverlening. Denkt graag mee met de klant en is helder in zijn communicatie. Ik rijd zelf een bmw E39 en heb mijn vorige bmw 525td bij Martijn gekocht, wat ook erg prettig voelde omdat het een betrouwbaar product was met een betrouwbaar advies!

Zo hoort het!

Jos de Veer

Martijn van Ras is een hoog opgeleid autotechnicus en dat merk je in zijn aanpak en werkwijze! Is eerlijk en legt op begrijpelijke wijze de staat van uw auto uit. Adviseert wat wel en niet nodig is en wat te verwachten problemen zijn. Problemen die bij mijn eigen (Renault) dealer maar niet opgelost werden Werden door Autolab direct opgelost, voorzien van een heldere uitleg.

Beamerlove!

ROD

Onderhoud gaat heel professioneel en het is altijd een genot te luisteren naar BMW & auto encyclopedia Martijn!

No nonsense specialist

P van Mensch

Autolab heeft mij geholpen met de aankoop van een een BMW 330i. De hulp bij de aankoop was zonder meer erg waardevol. Martijn van Ras weet waar hij het over heeft, een echte specialist. De auto heb ik nu een jaar en ben nog geen enkel probleem tegen gekomen. Het onderhoud en APK laat ik nu ook bij Autolab doen, ondanks dat ik er wat extra kilometers voor moet maken. Zijn werkwijze is heel transparant, je krijgt daardoor niet met onverwachtse zaken te maken, het belangrijkste vind ik echter zijn kennis en kunde op dit vakgebied. Een aanrader dus!

Heerlijk Helder

HdV

AutoLab heeft de begeleiding gedaan voor de aankoop van mijn auto. Op elk punt een verheldering in vergelijking met mijn ervaringen bij andere garages. Zowel voortraject, zoektocht en afhandeling verliepen vlot en op elk moment was ik op de hoogte van wat er gebeurde en vooral ook waarom. Goede beargumentatie voor de keuzes die gemaakt werden en de prijs is zeer correct ( geen grote etalage met tal van auto's maar een jong bedrijf wat graag goed wil doen voor de klant). Kan niets anders zeggen: Aanrader!

Specialist met meerwaarde

I. van den Hurk

Auto reparatie gaat in goed overleg en volgens afgesproken planning. Tijdens de reparatie nog overleg met behulp van foto's en uitleg over wat er moet gebeuren. Dus een bedrijf met kennis en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, aanrader voor de BMW rijder!!

Opel

hlm hendriks

Mijn eerste ervaring met autolab zijn zeer goed zie beoordeling zeker een aanrader

BMW specialist in hart en nieren!

BMW specialist in hart en nieren!

Afgelopen week heb ik voor de 2e keer mijn auto bij Autolab gebracht. Na een noodgedwongen stop (den Oever) ivm een defecte turbo, is de auto op mijn aangeven door de ANWB netjes bij eigenaar Martijn van Ras afgeleverd. Vooraf heeft hij me verteld wat zijn vervolg stappen zouden gaan worden, wat ik als klant als zeer prettig heb ervaren. Omdat hij een echte BMW kenner is, wist ik van te voren dat mijn auto in goede handen zou zijn. Het vorige bezoek aan Autolab (montage verlaging set) was zeer netjes uitgevoerd zonder verassingen op de eindafrekening. Ook deze reparatie, vervanging oude turbo voor een originele nieuwe, is perfect verlopen, bij afhalen heldere uitleg aan de hand van de defecten onderdelen. Kortom weer tevreden de weg op. Ik kan dan ook iedere BMW rijder adviseren voor onderhoud of reparatie de auto bij Autolab te brengen!