0412 250 070

werkplaats@auto-lab.nl

Het beste voor jouw auto
Aankoop inspectie

Een aankoopinspectie bij AutoLab geeft duidelijkheid over de actuele staat van onderhoud, de technische staat en het voertuig verleden. Een aankoopinspectie start altijd met een uitgebreide proefrit. Hierin wordt door onze jarenlange ervaring en een heel goed referentie kader direct opgemerkt hoe de auto zich gedraagt. Wegggedrag, geluiden, trillingen, spelingen, motorloop en schakelgedrag worden beoordeeld. Terwijl het voor een koper soms lastig kan zijn om te bepalen of een auto zich goed gedraagt, hebben wij als specialisten vaak al snel door of er mankementen zijn, zelfs in een beginstadium. 

Vervolgens volgt een uitgebreide inspectie op de hefbrug waar visueel alle technische componenten in, om en onder de auto worden beoordeeld op staat en onderhoud. Als laatste volgt complete voertuiguitlezing waarin alle elektronische componenten worden uitgelezen op opgeslagen foutcodes.  Dit alles wordt vastgelegd in een inspectie document. Zo kan een weloverwogen beslissing van aankoop of behoud van de auto worden genomen. 

DSC00437

AFspraak maken

Afspraak maken bij AutoLab? Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Jouw gegevens
Voertuig gegevens
Jouw vraag of opmerking