0412 250 070

werkplaats@auto-lab.nl

De kracht van autolab

Auto reparatie gaat in goed overleg en volgens afgesproken planning. Tijdens de reparatie nog overleg met behulp van foto's en uitleg over wat er moet gebeuren. Dus een bedrijf met kennis en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, aanrader voor de BMW rijder!!

Fiona van Gaal

Apk weer gedaan , even uitlezen van de auto en alles tip top in orde ! Wederom weer geweldige service.

Wilbert Teulings

Autolab is specialist op gebied van BMW en dat blijkt. waar een ander er niet uitkomt weet Martijn het probleem te tackelen. Zeer tevreden over heldere communicatie en het maken van (prijs)afspraken. Denkt met de klant mee.

Gerben Rovers

Deskundig, Zeer klantvriendelijk, goede prijs en uitstekende service. Naast prima advies worden afspraken netjes nagekomen. Absoluut een aanrader!

Michel Teuwen

Martijn is zeer deskundig, denkt graag met je mee, adviseert je waar nodig en stelt je als klant centraal. Daarnaast is de communicatie helder en transparant. Een echte professional.

Sebas

Open, duidelijke communicatie over onderhoud en aanschaf van een auto. Weet waar ze het over hebben, wel zo praktisch met alle electronica aan boord van een auto vandaag de dag. Snelle analyse, waar gevoel & ervaring wordt bevestigd door de meetresultaten! Kundig onderhoud, waar de kleine dingen ook worden meegenomen, welke een ander vaak laat liggen in onderhoud. Dit scheelt een hoop ergernis, als je na een reparatie weer terug mag. Kortom aanrader, wanneer je je auto degelijk onderhoud gunt en een goede auto wil kopen!

Mark